Junior Stars | За нас
Парти агенция Junior Stars организира партита и събития за деца и възрастни. Доверете ни се, защото ние знаем как да се погрижим за доброто настроение на Вас и Вашите деца!
парти агенция, Junior Stars, детски рожден ден, деца, аниматор, диджей, фотограф, детско парти, детски тържества, забавление за деца, парти с Батман, парти с Елза, игри, парти със Супермен, парти със Спайдърмен, парти с Рапунцел, принцеса, супергерой, фея, пират
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

За нас

Аз съм Жоро

– актьор по призвание и професия.
Завърших „Актьорско майсторство за куклен театър“ в НАТФИЗ. Всичко, което правя, е свързано с усмивката и доброто настроение на малки и големи. Като професионален аниматор имам над 2000 партита за деца и възрастни. Изявявам се като водещ и комик на редица събития – фирмени партита, концерти, промоции, конкурси и др.

 

Роли в киното:

  • Loving Pablo с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз
  • сериалът Скъпи Наследници

 

Мисля, че нетрадиционното ми чувство за хумор и самоирония са качества, които се ценят навсякъде. Обожавам контакта с публиката. Съосновател съм на единствената в България група за стенд-ъп комедия и илюзия – Нема К’во. Част от професионалния ми път минава през „Шоуто на Слави“ („Претендентът“) и „Господари на ефира“ (ентъртейнър).

За мен Junior Stars e едно ново начало, за което винаги съм мечтал и сега придобива нови измерения и смисъл, защото знам как да ви усмихна!

Аз пък съм Теди

– дамската половина в нашия цветен Junior Stars свят. Родена съм във Варна и там 8 години бях част от ДЮТ „Златното ключе“. През 2011 г. завърших НАТФИЗ със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ в класа на проф. Дора Рускова.

Професионалният ми път минава през участия в български сериали и озвучаване на анимационни и игрални филми – „Анджело е върхът“ – Лола ; „Камбанка“ – Фея, деца ; „Костенурките нинджа“ – Ейприл ; „Мини и ти“ – Хети и много други. След завършването ми в НАТФИЗ станах част от състава на ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик. Имам над 2500 партита зад гърба си.

Качеството, с което наистина се гордея, е безпрекословната ми обич към децата. Отдадеността и вниманието, с които подхождам към малчуганите, прави всяко парти уникално и запомнящо се не само за тях, но и за мен. Junior Stars са звездичките, блещукащи в детските очи, след всяко парти.

Занимавам се и с дублаж.

Привет и от мен – Калин.

Аз също съм роден в нашата морска столица и над 15 години съм бил част от Варненска Детско – Юношеска опера – период, през който разбрах, че театърът ще бъде неизменна част от живота ми. През 2008 г. бях приет в НАТФИЗ и станах част от класа на проф. Маргарита Младенова. През 2011 г. спечелих стипендия от Съюза на Артистите в България за отличен успех.

След завършването си в НАТФИЗ участвах в представления на „Музикален и балетен център“ – София, театър Сфумато. От 2012 г. съм част от трупата на ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик. Имам над 250 представления в цялата страна.

Страстта ми към партитата се появи преди няколко години и те вече са моето ежедневие. Имам над 1800 партита, като всяко едно от тях е уникално, изпълнено с невероятно чувство за хумор и положителни емоции. За мен детската усмивка е призвание и стремеж, а Junior Stars е начинът да я постигна на всяко парти.

С представлението ”Не залагай на англичаните” направихме успешно турне в САЩ и Канада